Persoonlijk

Ik ben GESLAAGD!

Hoi allemaal! Ik liet het al een paar keer voorzichtig vallen, dat mijn proclamatie eraan kwam. Tenminste, dat zou hij. Als ik geslaagd was. Wel, goed nieuws. IK BEN GESLAAGD!! Het was spannend, want het is geen gemakkelijk jaar geweest. Alledrie niet hoor, maar ik heb me erdoorheen geslagen als een badass. De afgelopen drie jaar zijn voorbij gevlogen als zot. Maar ik heb er ook van genoten. Ik kan eigenlijk niet geloven dat ik al afgestudeerd ben. Toch is het echt zo. Het is zo snel gegaan. En dat zal ik waarschijnlijk nog een paar keer zeggen, dus bereid je er alvast op voor. Maar ik kan het ook echt niet geloven, dat is waarom.

Nikita Maes: 73,4 procent. Dat schalde door de zaal van het Belfort in Brugge toen de percentages werden verteld. En wat was ik blij! Onze directrice vertelde ons allemaal dat we het zo goed hadden gedaan en feliciteerde ons ook. Ik ben ook trots, maar ik ga het ook missen. Dat was het dan. Afgestudeerd in mijn secundaire onderwijs.

Maar ik heb niet altijd de opleiding gedaan die ik nu doe. Zoals ik al zei, ik deed eerst vijf jaar verzorging. Dat feit maakt me nog net iets trotser. Niet iedereen slaagt erin om na zoveel jaar ineens in een nieuwe opleiding zijn slag te slaan en te slagen. Ik wilde gewoon in een korte blogpost eventjes melden dat ik geslaagd ben! Hiep hiep hoera voor mij!

Advertenties

3 gedachten over “Ik ben GESLAAGD!”

  1. Proficiat Nikita! Wat fijn dat je met dit gevoel je vakantie kon inzetten. Sorry dat ik er trouwens zo laat op reageer maar ik loop nog een heel deel blogposts achter. Hopelijk ben je ondertussen volop van je vakantie aan het genieten en heb je niet teveel last van de hitte.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s