Hoi allemaal! De woorden waarmee ik elke dag begin aan een nieuw blogartikel. De woorden die je nog heel vaak zal lezen. Een blog volgen en lezen is leuk, maar nog leuker als je weet wie er achter die laptop zit te typen. Ik stel mezelf en mijn blog dan ook graag voor!

Foto van mezelf

Ik ben Nikita. Sinds nog niet zo lang geleden ben ik 22 geworden. Ik verjaar namelijk op 25 juni en vandaag zijn we 27 juni. Ik weet het, misschien ben je een beetje in shock als je dat hoort en mijn foto ziet. Je bent absoluut niet de enige. Ik vind het ook niet erg. Ik zie er liever uit als een jonger iemand en dat ik mezelf ben en kan zijn in mijn stijl, dan dat ik mezelf moet veranderen. Dat is iets waar ik waarde aan hecht, ook op mijn blog. Ik woon in België, met mijn ouders en zus en twee broers. En een gekke halsbandparkiet die af en toe voorbijkomt op mijn blog. Ik hou heel veel van hem en hij is mijn beste maatje.

Maar natuurlijk is er meer. Ik ben inmiddels afgestudeerd van de middelbare school, heb een half jaar hogeschool geprobeerd maar daar moest ik wegens gezondheidsredenen mee stoppen. Sindsdien werk ik. Ik deed in het middelbaar de opleiding Publiciteit & Illustratie, ik heb er ook mijn diploma in. Daar haal je misschien al enkel interesses en hobby’s uit. Als je dacht aan tekenen en illustreren, zit je helemaal juist. Mijn tekenmateriaal is heilig. Ik heb inmiddels een flinke collectie stiften, potloden, verf en penselen. En nog dingen waar ik nu eventjes niet aan denk. Tekenen is mijn alles. Als ik verdrietig ben, ga tekenen. Als ik blij ben, ga ik tekenen. Tekenen houdt me overeind en geeft me zelfvertrouwen. Ik zit dan ook bijna wekelijks en sommige momenten dagelijks met potlood en stiften in mijn handen. Ik werk namelijk het allerliefste in stift. Zo nu en dan geef ik een kijkje in mijn schetsboekje of vertel ik iets meer over een tekening. Dus stay tuned als je daar meer van wilt zien of als ik je nieuwsgierig heb gemaakt! Dat komt er zeker nog aan! Of er staat misschien al het een en ander online als je mijn blog ontdekt. Naast tekenen schrijf ik heel graag, als blogger is dat wel een vereiste denk ik. Toch bij een blog als de mijne. Ik schrijf graag verhalen, maar ook blogartikels ofcourse. En als ik niet aan het schrijven of tekenen ben, zit ik met mijn neus in de boeken. Ik verslind het ene boek na het andere. Sommige jaren verslind ik meer dan 100 boeken per jaar. Ik maak er soms een uitdaging van met mezelf om veel te lezen. Niet als wedstrijdje of moetje, maar wel omdat ik er dan nog meer plezier uit haal.

Over Sensitive Soul

Na al dat gebabbel over mezelf, introduceer ik graag mijn blog aan jullie! Sensitive Soul is mijn digitale kindje, waar ik met veel liefde aan werk. Ik blog sinds een tijdje dagelijks, en ik hoop dat nog heel lang vol te houden want dat bevalt me wel. Niemand weet of dat ook altijd zo zal blijven, ook ik niet. Sensitive Soul is een persoonlijke blog. Ik vertel er heel veel over mezelf en mijn leven. Dus als je na mijn voorstelling nog geen beeld hebt van wie ik ben, komt dat wel. Ik probeer me altijd te richten op de goeie dingen in het leven, daar helpt mijn blog me ook wel bij. De kleine geluksmomentjes, fijne dagen en grote prestaties. Met liefde zet ik die in de schijnwerpers en deel ik graag mijn geluk met anderen. Geluk is namelijk het enige wat meer wordt als je het deelt. Maar ik geef mezelf ook de ruimte om mijn hart te luchten, frustraties uit te typen of probleempjes aan te kaarten. Dat doe ik niet om negativiteit rond te strooien. De wereld heeft daar al genoeg van. Maar ik wil niet het perfecte leven uitstralen op mijn blog. Sociale media doet dat al genoeg. Op mijn blog wil ik eerlijk zijn en mensen inspireren. Ik ben ook altijd heel gelukkig als me dat ook gelukt is.

Naast de persoonlijke kant deel ik ook graag mijn eigen inzichten. Die komen vaak uit een persoonlijke situatie, maar vaak zijn het inzichten waar niet alleen ik iets aan heb. Ik leer heel veel door mijn blog, want ik let op meer dingen dan vroeger. Ik geef graag die inzichten mee, want een ander heeft er vaak ook iets aan. Niet dat ik mezelf als al-wetende zie. Niemand weet alles. Ook ik niet. Maar de inzichten die ik krijg, deel ik graag. Net als wanneer ik oplossingen of wijsheden uit problemen heb gehaald, ik die ook heel graag deel met anderen. Anderen inspireren, ik hou ervan. Daarnaast gooi ik graag een portie geluk op mijn blog met regelmatig ‘happy moments’ te delen, geluksmomentjes, nieuwe muziek en nog zoveel meer. Ik focus me niet altijd op mijn problemen of struggles. Sensitive Soul maakt mijn leven beter op vele gebieden. Dus als ik een paar trefwoorden op mijn blog zou moeten plakken, zouden het de volgende zijn: persoonlijk, psych & mind, lifestyle, gedachtenstromen.

Ik hoop dat je veel plezier op mijn blog beleeft en ervan geniet!